Strona Główna · Forum Sierpień 21 2017 12:19:22
Odcinek:
Image and video hosting by TinyPic
S02E18 "Selfless, Brave and True"
Data premiery: 24 marca
W Polsce: 25 marca

position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Masz info?
Image and video hosting by TinyPic
position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło



Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Ostatnio online
RichardLab 6 days
MerlinAtoks 1 week
Andrewaxoxy 5 weeks
ScottPlaip 8 weeks
hannahlb1820 weeks
Snow White49 weeks
winotu70 weeks
caminte94 weeks
martuus1796 weeks
Zajla345102 weeks
Oglądaj online:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Na Forum
Najnowsze Tematy
jndezqd
wonderful help with ...
never allow this spe...
considering a new au...
bfzxsgo
Najciekawsze Tematy
Julian Morris [21]
Dr. Whale [6]
Into the Deep [3]
Nowy bohater [3]
We are Both [3]
Family site
Image and video hosting by TinyPic
Poznaj Neala Caffreya
Partnerzy:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
CarrieDiaries.pl - Polskie Centrum Fanów

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pomagamy:
PustaMiska - akcja charytatywna
Emilie De Ravin
ur. 27 grudnia 1981, Mount Eliza, Victoria, Australia
Wzrost: 1,57 m

Australijska aktorka znana polskim widzom jako Tess z "Roswell: w kręgu tajemnic" i Claire z "Zagubionych". W wieku 15 lat
trafiła do prestiżowej Australian Ballet School w Melbourne, którą rzuciła po roku na rzecz nauki aktorstwa. Pierwsza jej rola
to demon Curupira w serialu "Władca zwierząt". W tym samym roku poleciała do Stanów na przesłuchanie do roli kosmitki
Tess w "Roswell: w kegu tajemnic", gdy dostała tą rolę przeniosła się do USA.
Ciekawostki:
- Ma dwie starsze siostry
- Ma dwa psy Bellę and Mabel
- W 2005 roku znalazła się na 47 miejscu listy najgorętszych stworzoną przez Maxim
- W 2008 roku zajęła 68 miejsce na tej liście
- w wolnym czasie uprawia ogrodnictwo i wspinaczkę

Napisz do Emilie:
Image and video hosting by TinyPic




Filmografia:

Filmy:
2012 Hulluna Saraan - Sara
2012 Americana - Francesca Soulter
2010 The Chameleon - Kathy Jansen
2010 Twój na zawsze - Ally Craig
2010 Operation: Endgame - Hierophant
2009 The Perfect Game - Frankie
2009 Wrogowie publiczni - Barbara Patzke
2009 W samo południe - Porucznik Phoebe McNamara
2008 Ball Don't Lie - Baby
2006 Wzgórza mają oczy - Brenda
2005 Kto ją zabił? - Emily
2005 Zły święty - Mary 'Mac' Mackenzie
2002 Carrie - Chris Hargensen

Seriale:
2011 Once Upon a Time - Belle / Pacjentka psychiatryka
2004-2010 Zagubieni - Claire Littleton
2003 Agenci NCIS - Nancy (gościnnie)
2003 Tajniacy - Gina (gościnnie)
2002-2012 CSI: Kryminalne zagadki Miami - Venus Robinson (2004) (gościnnie)
1999-2002 Roswell: W kręgu tajemnic - Tess Harding
1999 Władca zwierząt - demon Curupira (1999-2000)
Komentarze
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
Zaloguj się, żeby móc dodawać komentarze.
Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Brak ocen.

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie