Strona Główna · Forum Grudzień 14 2017 19:58:49
Odcinek:
Image and video hosting by TinyPic
S02E18 "Selfless, Brave and True"
Data premiery: 24 marca
W Polsce: 25 marca

position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Masz info?
Image and video hosting by TinyPic
position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło



Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Ostatnio online
Corpoj85 5 days
Andrewaxoxy 3 weeks
MerlinAtoks12 weeks
RichardLab17 weeks
ScottPlaip25 weeks
hannahlb1837 weeks
Snow White65 weeks
winotu87 weeks
caminte111 weeks
martuus17113 weeks
Oglądaj online:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Na Forum
Najnowsze Tematy
Meals, Vitamins, and...
Within your body Die...
Simple and easy Exer...
The top Supplements ...
How Many Times Weekl...
Najciekawsze Tematy
Julian Morris [21]
Dr. Whale [6]
Into the Deep [3]
Nowy bohater [3]
We are Both [3]
Family site
Image and video hosting by TinyPic
Poznaj Neala Caffreya
Partnerzy:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
CarrieDiaries.pl - Polskie Centrum Fanów

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pomagamy:
PustaMiska - akcja charytatywna
Robert Carlyle
14 kwietnia 1961, Glasgow, Szkocja, UK
Wzrost: 1,73 m

W wieku 21 lat po przeczytaniu sztuki Arthura Millera "The Crucible", zaczął pobierać lekcje aktorstwa w Glasgow Arts
Centre. W 1991 roku razem z 4 innych aktorów założył Raindog Theatre w Glasgow.
Ciekawostki:
- Wystąpił w teledysku zespołu Oasis do piosenki "Little by little".
- Miał zagrać jedną z głównych ról w filmie Steve'a Hudsona pt. "Dragnet" , jednak musiał opuścić plan ze względu na śmierć
ojca. Ostatecznie jego rolę otrzymał Peter Mullan.
- W 1999 Królowa Elżbieta II odznaczyła go Orderem Imperium Brytyjskiego.
- Nie przyjął roli Henry’ego Westa w filmie „28 dni później”. Ostatecznie rolę otrzymał Christopher Eccleston.
- Zaoferowano mu rolę Davida w filmie „Płytki grób”. Ostatecznie zagrał Christopher Eccleston.
- Odrzucił główną rolę w filmie Lot Feniksa, którą ostatecznie otrzymał Dennis Quaid.
- W 2009 roku wystąpił w reklamie whisky Johnnie Walker.

Napisz do Roberta:
Image and video hosting by TinyPic


Filmografia:
Filmy: 2012 California Solo - Lachlan MacAldonich
2009 Turniej - Joseph Macavoy
2009 Niekochane - Ojciec Lucy
2008 Kamień przeznaczenia - John MacCormick
2008 Wiem, że wiesz - Charlie
2008 Summer - Shaun
2008 24 Godziny: Wybawienie - Carl Benton
2007 Totalna zagłada - Rob Morrison
2007 28 tygodni później - Don
2007 Happy Birthday BAFTA
2006 Farmers on E
2006 Eragon - Durza
2006 Born Equal - Robert
2005 Szkoła wdzięku Marilyn Hotchkiss - Frank Keane
2005 Waleczny Celt - O
2005 Light in the Sky
2005 Benny Lynch - Benny Lynch
2005 Dziewczyny z przemytu - Sergei Karpovich
2005 Detektyw Monroe - Detektyw Tom Monroe
2004 Dead Fish - Danny Devine
2004 Proch, zdrada i spisek - Król Jakub I
2003 Hitler: Narodziny zła - Adolf Hilter
2002 Black and White - David O'Sullivan
2002 Pewnego razu w Midlands - Jimmy
2001 Droga do wolności - Major Ian Campbell
2001 Formuła - Felix DeSouza
2000 Niebiańska plaża - Daffy
2000 Czarodziejskie buty Jimmy'ego - Eric Wirral
1999 Świat to za mało - Renard / Viktor Zokas
1999 Plunkett i Macleane - Plunkett
1999 Prochy Angeli - Malachy
1999 Drapieżcy - Colqhoun/ pułkownik Ives
1998 Kariera Jo Jo - John Joe 'Jo Jo' McCann
1997 Goło i wesoło - Gaz
1997 Twarz - Ray
1996 Trainspotting - Begbie
1996 Pieśń Carli - George
1995 Go Now - Nick Cameron
1994 Ksiądz - Graham
1994 Być człowiekiem - Shamen
1994 Marooned - Peter
1993 Safe - Nasty
1992 Advocates II - DC Murray
1990 Riff-Raff - Steve
1990 Silent Scream - Big Woodsy

Seriale:
2011 Once Upon a Time - Rumplestiltskin / Pan Gold
2009-2011 Gwiezdne wrota: Wszechświat - Dr Nicholas Rush
2008 The Last Enemy - David Russell
2001-2010 24 godziny - Carl Benton (gościnnie)
1995-1997 Hamish Macbeth - Hamish Macbeth
1994 99-1
1993-1996 Dr Fitz - Albie Kinsella (1994) (gościnnie)
1984-2010 The Bill - Tom Ward (gościnnie)
Komentarze
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
Zaloguj się, żeby móc dodawać komentarze.
Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Brak ocen.

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie