Strona Główna · Forum Grudzień 14 2017 20:04:03
Odcinek:
Image and video hosting by TinyPic
S02E18 "Selfless, Brave and True"
Data premiery: 24 marca
W Polsce: 25 marca

position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Masz info?
Image and video hosting by TinyPic
position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło



Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Ostatnio online
Corpoj85 5 days
Andrewaxoxy 3 weeks
MerlinAtoks12 weeks
RichardLab17 weeks
ScottPlaip25 weeks
hannahlb1837 weeks
Snow White65 weeks
winotu87 weeks
caminte111 weeks
martuus17113 weeks
Oglądaj online:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Na Forum
Najnowsze Tematy
Meals, Vitamins, and...
Within your body Die...
Simple and easy Exer...
The top Supplements ...
How Many Times Weekl...
Najciekawsze Tematy
Julian Morris [21]
Dr. Whale [6]
Into the Deep [3]
Nowy bohater [3]
We are Both [3]
Family site
Image and video hosting by TinyPic
Poznaj Neala Caffreya
Partnerzy:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
CarrieDiaries.pl - Polskie Centrum Fanów

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pomagamy:
PustaMiska - akcja charytatywna
Lana Parrilla
ur. 15 lipca 1977, Brooklyn, New York City, New York, USA



Ciekawostki:
- jej przodkowie pochodzili z Włoch i Puerto Rico
- siostrzenica Candice Azzara
- ma tatuaż

Napisz do Lany:
Image and video hosting by TinyPic








Filmografia:
Filmy:
2008 Have a Nice Revolution: Sex & Morality in 1970's America - Trina Decker
2007 Mistyfikacja - Nellie
2003 Frozen Stars - Lisa Vasquez
2001 Replikant - Marci (niewymieniona w czołówce)
2001 Zawsze wierni
2000 Pająki - Marci Eyre
2000Bardzo wredne typki - Teresa

Seriale:
2011 Once Upon a Time - Zła Królowa / Regina Mills
2010 Miami Medical - Dr Eva Zambrano
2010 Kamuflaż - Julia Suarez (gościnnie)
2010 Obrońcy - Betty (gościnnie)
2010 Chase - Isabella Cordova (gościnnie)
2008 Imprezowo - Trina Decker
2006 Fuks - Nina Walsh Schaefer
2005-2011 Medium - Lydia Halstrom (gościnnie)
2004-2010 Zagubieni - Greta (gościnnie)
2002-2003 Puls miasta - Theresa Ortiz
2002-2003 Świat gliniarzy - Sedona Tellez (2002)(gościnnie)
2001-2005 Sześć stóp pod ziemią - Maile (gościnnie)
2001-2005 24 godziny - Sarah Gavin
1999-2000 Grown Ups - Kelnerka (1999) (gościnnie)
1996-2002 Spin City - Angie Ordonez (2000-2001)
1995-2005 JAG - Wojskowe Biuro Śledcze - Pułkownik Stephanie Donato
1993-2005 Nowojorscy gliniarze - Oficer Janet Grafton (gościnnie)
Komentarze
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
Zaloguj się, żeby móc dodawać komentarze.
Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Brak ocen.

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie