Strona Główna · Forum Sierpień 21 2017 12:21:08
Odcinek:
Image and video hosting by TinyPic
S02E18 "Selfless, Brave and True"
Data premiery: 24 marca
W Polsce: 25 marca

position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Masz info?
Image and video hosting by TinyPic
position: absolute; right: 20px; top: 10px position: absolute; right: 20px; top: 10px
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło



Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Ostatnio online
RichardLab 6 days
MerlinAtoks 1 week
Andrewaxoxy 5 weeks
ScottPlaip 8 weeks
hannahlb1820 weeks
Snow White49 weeks
winotu70 weeks
caminte94 weeks
martuus1796 weeks
Zajla345102 weeks
Oglądaj online:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Na Forum
Najnowsze Tematy
jndezqd
wonderful help with ...
never allow this spe...
considering a new au...
bfzxsgo
Najciekawsze Tematy
Julian Morris [21]
Dr. Whale [6]
Into the Deep [3]
Nowy bohater [3]
We are Both [3]
Family site
Image and video hosting by TinyPic
Poznaj Neala Caffreya
Partnerzy:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
CarrieDiaries.pl - Polskie Centrum Fanów

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pomagamy:
PustaMiska - akcja charytatywna
Josh Dallas
Joshua Paul Dallas
ur. 18 grudnia 1981, Louisville, Kentucky, USA
wzrost: 1,85 m

Amerykański aktor znany polskim widzom z roli Fandrala w filmie "Thor". Josh zainteresował się aktorstwem już w liceum.
W wieku 16 lat dostał stypendium Sarah Exley pozwalające jednemu uczniowi z całych Stanów spędzenie trzech lat w
prestiżowym Mountview Conservatoire for the Performing Arts w Londynie. W wieku 20 lat dostał swój pierwszy profesjonalny
angaż w Royal Shakespeare Company. Pracował na jednych z najbardziej znanych scen na świecie: Royal National Theatre,
The English National Opera, The New Shakespeare Company,The Young Vic to tylko kilka z nich. Nie rzucił nigdy całkowicie
teatru ale zaczął pracować w telewizji i przy filmach niezależnych. Po dziesięciu latach spędzonych w Londynie Josh trafił do Hollywood.
Ciekawostki:
- 5 dni po powrocie z Anglii Josh dostał angaż do roli Fandrala w reżyserowanym przez zdobywcę Oscara Kennetha Brannagha filmie "Thor"
- Zastąpił tam Stuarta Towsenda
- Partner życiowy naszej Śnieżki Ginny Goodwin

Napisz do Josha:
Image and video hosting by TinyPic


Filmografia:
Filmy:
2012 Red Tails - Ryan
2011 Thor - Fandral
2011 Five - Henry
2009 Zejście 2 - Greg
2009 Bokser - Ben Wilson
2009 The Last Days of Lehman Brothers - Ace
2008 80 Minut - Floyd

Seriale:
2011 Once Upon a Time - Prince Charming / David Nolan
2010 Hawaii Five-0 - Ben Bass (gościnnie)
2005 Doktor Who - Node (gościnnie)
2000 CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas - Kip Woodman (gościnnie)
Komentarze
Brak komentarzy.
Dodaj komentarz
Zaloguj się, żeby móc dodawać komentarze.
Oceny
Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Brak ocen.

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie